Kestävä IO-Link-master

Kestävä IO-Link-master

19.1.2018


Kenttäväylämoduulit turvallisella yhteydellä älykkäiden anturien liitäntäänIFM

  • 4 tai 8 IO-Link-porttia täydellä V1.1-toiminnallisuudella
  • Profinet tai EtherNet/IP
  • Master ja laitteet konfiguroitavissa LR DEVICE -ohjelmistolla
  • Teollisuus 4.0 -valmius LR AGENT EMBEDDED:n avulla
  • Jännitteensyöttö vakio-M12-anturijohdon kautta, A-koodattu

Kestävät kenttäväylämoduulit ​turvallisella yhteydellä
Hajautetut IO-Link-Master-moduulit toimivat gatewaynä älykkäiden IO-Link-anturien ja kenttäväylän välillä. Ne ovat paras valinta myös vaikeimmissa ympäristöissä: Raaka-aineet ja tuotantoprosessit ovat identtiset hyväksi havaittujen EVC-tuotesarjan ifm-liitosjohtojen kanssa. ecolink-teknologia takaa liitäntäjohtojen luotettavat, pysyvästi tiiviit M12-liitokset.

Energiarajoitus UL Class2 -laitteille
Monet anturit vaativat energiarajoitettua syöttöä UL Class2 -hyväksynnällä. Tähän liittyvä energian rajoittaminen tapahtuu yleensä vastaavalla verkkolaitteella. AL-sarjan IO-Link-Masterien avulla voidaan syöttää nyt myös UL Class2:n mukaisia antureita, eikä käyttöä UL Class2 -hyväksynnän mukaisesti energiarajoitetussa verkkolaitteessa enää tarvita.

Hyödyt ja asiakasedut

Anturien konfigurointi LR DEVICE:lla
Intuitiivinen ohjelmisto löytää kaikki IO-Link-Masterit verkossa ja laatii yleiskuvan koko laitteistosta. Lisäksi esitetään kaikki liitetyt anturit vastaavine parametreineen. Näin kaikkien järjestelmän anturien parametrointi on mahdollista keskeisestä paikasta käsin.

Helppo anturiliitäntä
Anturien ja toimilaitteiden liitäntä suoritetaan vakio-M12-liitoskaapeleilla ilman suojausta. Siihen voidaan liittää jopa 4 tai 8 (mallista riippuen) IO-Link-anturia ja niitä syöttää yhteensä jopa 3,6 A:lla. EVC693-tarvikkeilla voidaan syöttää lisäapuenergiaa IO-Link-toimilaitteiden liitäntää varten. Johto voi olla jopa 20 m pitkä.

Turvalliset digitalisoidut tiedot 
Anturien tiedot siirretään digitaalisesti. Toisin kuin analogisilla signaaleilla eivät kontaktivastukset ja EMC-häiriöt väärennä tässä signaaleja.

Suora IT-yhteys
Integroitu LR AGENT EMBEDDED lähettää haluttaessa prosessiarvot suoraan ohjausjärjestelmän kautta ERP-järjestelmille. Tämä toinen viestintäpolku on käytettävissä kenttäväylän rinnalla väyläjohdotuksen kautta.

 

 

Tämä tuote on meillä myymälässä esillä, tule tutustumaan!

 

 

Lue lisää!

 

 

 

Soita meille: 0207 280 430

  • Asiantunteva ja nopea palvelu
  • Opastusta teknisissä ongelmissa
  • 24/7 hälytystoimitukset