Integroitu Sysmac-ympäristö laajentuu CNC-toiminnolla

Integroitu Sysmac-ympäristö laajentuu CNC-toiminnolla

18.10.2017


omron

Kokonaisvaltaiset linjanohjaus- ja CNC-toiminnot samassa paketissa takaavat joustavuuden ja korkean tuottavuusasteen nykyajan valmistusteollisuuteen.

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja toimintoja ohjainarkkitehtuurin tarpeisiin. Veimme innovaatiomme vielä yhden askeleen pidemmälle, kun integroimme CNC-toiminnon Sysmac-automaatioympäristöön: tämä mahdollistaa tarkan, reittiä seuraavan liikkeenohjaustoiminnon CNC-vakiosovelluksiin, kuten XY-leikkaukseen, jyrsintään ja sorvaukseen.

Uusi ominaisuus Sysmac-ympäristön nykyisiin liikkeenohjaus-, turvallisuus-, konenäkö- ja robotiikkatoimintoihin yhdistettynä tarjoaa kokonaisvaltaisen tuotantolinjan ohjausmenetelmän G-koodi- ja IEC-standardiohjelmointikielillä. Kaikkien tuotanto-osien täydellinen integrointi yksinkertaistaa kehitystyötä, lisää tuottavuutta ja mahdollistaa välittömät tuotevaihdot.

Tarjoamme täysin integroidun ympäristön koko tuotantolinjan ohjaukseen yhdellä ainoalla ohjaimella. Sen ansiosta on mahdollista käyttää samoja standardiohjelmointikieliä kaikissa prosesseissa, mikä puolestaan estää konetoimintojen väliset lukitukset.

Valittavana on kaksi luotettavaa ja kestävää koneohjainta: modulaarinen ohjain tai avoimuuden mahdollistava paneelityypin teollisuustietokone. Nopea ja tarkka ohjainratkaisu tekee mahdolliseksi kaikkien koneverkon laitteiden synkronoinnin, mikä maksimoi koko tuotantolinjan tehokkuuden.

  • G-koodi: vakiomallinen RS-274-G-koodin tulkki. Yhteensopivuus yleisiin CAD/CAM-ohjelmistoihin.
  • Kompensaatiotaulukko: taulukkopohjainen algoritmi paikan, välyksen tai momentin kompensointiin. Käytetään tyypillisesti kuularuuvin paikoituksessa ja momenttivärähtelyiden vaimennuksessa.
  • Suuri teho: sykliaika jopa 500 μs, mukaan lukien logiikkatoiminnot, edistyksellinen liikkeenohjaus ja CNC.
  • Edistyksellinen lohkojen ennakointi: tulevat ohjeet analysoidaan etukäteen, liikkeet sulautetaan ja niiden nopeus ja kiihdytys optimoidaan, joten suorituskyky paranee.
  • Leikkurin 2D-/3D-kompensointi: työkalun halkaisijan ja muodon kompensointi, vastaa leikkuukohtaa tarkasti G-koodin määritysten mukaisesti.
  • Lohkojen uudelleenjäljitys reitin kääntöä varten: reitti voidaan kääntää, jotta työkalu saadaan poistettua leikkuualueelta.

 

Lue lisää!

 

 

Soita meille: 0207 280 430

  • Asiantunteva ja nopea palvelu
  • Opastusta teknisissä ongelmissa
  • 24/7 hälytystoimitukset